Ειδική διαχείριση σε Φαμπιάνο, ανοιχτό να λείψει με ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις με τον Δημήτρη Μάνο και τον Φαμπιάνο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του αναγνωρίζουν την δυσκολία της αποστολής τους, δεν είχαν την περασμένη βδομάδα τους διεθνείς και μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για τον ΠΑΣ και τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται, περιμένοντας την επιστροφή των διεθνών. Στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών δεν συμμμετείχαν οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν (εθνική Σουηδίας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (εθνική Τσεχίας), Τζέιμς Τζέγκο (εθνική Αυστραλίας) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (εθνική Μαυριτανίας).

Πέρα από το πρόβλημα με τον Δημήτρη Μάνο, ιδιαίτερα λεπτό θέμα είναι του Φαμπιάνο, όπου χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση του λόγω της ευαισθησίας που έχει στους προσαγωγούς. Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε θεραπευτική αγωγή, παράλληλα με το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η συμμετοχή του είναι ανοιχτή για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν αποκλείεται να λείψει τελικά, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

To Top