ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ειδική προπόνηση – προσομοίωση… Αστάνα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη!

Η προετοιμασία του Άρη για την νέα σεζόν έχει ξεκινήσει, οι κιτρινόμαυροι χτίζουν το αγωνιστικό προφίλ, έχοντας βέβαια αρκετά εμπόδια με το “καλημέρα”, όμως είναι ξεκάθαρο ότι τα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν στην Ευρώπη, επιβάλλουν να… συγχρονιστούν σε ρυθμούς Αστάνα.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια-Ειδική συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Είναι χαρακτηριστικό ότι η χθεσινή απογευματινή προπόνηση αποτέλεσε μια… προσομοίωση σε ότι αφορά την αντίπαλο του Άρη από το Καζακστάν. Ο Άκης Μάντζιος με τον συνεργάτη του Γιώργο Χωριανόπουλος χώρισαν σε δυο ομάδες του ποδοσφαιριστές, με την μια να αγωνίζεται με το 4-2-3-1, το σύστημα του Άρη και η άλλη, με το 4-3-3, το οποίο ακολουθεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της η Αστάνα ή το 4-4-2, που προτιμάει σε κάποια.

Ήταν φανερό από όλη τη διαχείριση της χθεσινής προπόνησης, ότι οι κιτρινόμαυροι ανεβάζουν τους ρυθμούς προετοιμασίας και ετοιμότητας, ώστε να μπουν ξεκάθαρα στο κλίμα των απαιτήσεων που έχουν οι δυο αγώνες με την ομάδα από το Καζακστάν.

Το τεχνικό τιμ του Άρη αναμένεται να συνεχίσει να δουλεύει πάνω σε αυτό το πλάνο και τις επόμενες ημέρες, ενώ θα περάσει και σε ατομική ανάλυση παικτών που αποτελούν το βαρόμετρο της πρώτης αντιπάλου στην νέα σεζόν με τους δυο αγώνες στις 22 και 29 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η Αστάνα γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα του Καζακστάν και μάλιστα μέσα στην έδρα της, από την Ορντάμπασι, με 0-2, για την 17η αγωνιστική. Μέχρι πριν το ματς αυτό είχε 11 νίκες και 5 ισοπαλίες.

To Top