Ειδική… ψυχολογική προετοιμασία από Μασάδο

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν… υπνωτίζουν τον Άρη. Τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να πετύχει ο Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος αναλώθηκε το τελευταίο 48ωρο σε μια έξτρα… ψυχολογική προετοιμασία προς τους παίκτες του.

Τα… σημάδια πριν από τη σέντρα του αγώνα μοιάζουν ιδανικά για τους κίτρινους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Παράλληλα, όπως επισήμανε και στις δηλώσεις του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τα πολλά εσωτερικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα στην ομάδα.
Οι παίκτες του δεν έχουν υπογράψει τους διακανονισμούς, οι μέτοχοι είναι άφαντοι και μηνύουν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν απίθανο να πάρει άδεια από την ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ!

Και ο Άρης; Ο Πορτογάλος τεχνικός των κίτρινων σε μια προσπάθεια ώστε τα προβλήματα του Παναθηναϊκού «κοιμίσουν», υπνωτίσουν την ομάδα και την αποπροσανατολίσουν προσπάθησε με συνεχείς ομιλίες να προετοιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες του.

Ζήτησε το αυτονόητο, να μην επηρεαστούν από τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό, να αφήσουν στην άκρη τα όσα γράφονται και λέγονται και να κοιτάξουν μόνο τη δική τους προσπάθεια…

«Ο Παναθηναϊκός δεν παύει να έχει πολύ καλούς παίκτες. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και μεγάλη προσοχή» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top