Ειδικό πρόγραμμα για Πόι, με άδεια ο Ατματσίδης

Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr: “Το πρόγραμμα περιελάμβανε το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Μάουρο Πόι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό (αιμάτωμα στη γάμπα), ακολούθησε –για προληπτικούς λόγους- ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Θεραπεία ακολούθησε και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, από την πλευρά του, λόγω του γνωστού προβλήματος που έχει στη μέση. Μάλιστα, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε απόψε μια ειδική εξέταση στο σημείο που έχει το πρόβλημα, η οποία βγήκε «καθαρή».

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Παναγιώτης Ατματσίδης. Ο 28χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε άδεια για να διευθετήσει μια προσωπική του υπόθεση, θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή προπόνηση.

Να θυμίσουμε ότι αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος και ο Δημήτρης Γκίνο. Ο 20χρονος μέσος, που ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την ομάδα U-21 της Αλβανίας στο διεθνές τουρνουά IAST Sports Cup Dubai, επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»”.

To Top