ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης από την ΚΑΕ Άρης για τους παίκτες

Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης έχει βγάλει η ΚΑΕ Άρης για τους παίκτες της ομάδας, μιας και η Basket League βρίσκεται σε παύση μέχρι νεωτέρας εξαιτίας του κορωνοϊού που πλήττει όλο τον κόσμο.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Οι παίκτες του ΑΡΗ έχουν παραλάβει εδώ και μερικές μέρες ειδικό πρόγραμμα ατομικής κατ’ οίκον προπόνησης,  διάρκειας τριών βδομάδων από τον γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγο.

Αυτό περιλαμβάνει προγράμματα λειτουργικής προπόνησης, με το βάρος του σώματος, που μπορεί να εκτελεστεί στον περιορισμένο χώρο της οικίας τους, καθώς επίσης και αερόβια προγράμματα άσκησης, τα οποία μπορούν να γίνουν σε ανοικτούς χώρους (πάρκα), ο καθένας μόνος του.

Το πρόγραμμα έχει σταλεί τόσο στους παίκτες, που παραμένουν στη Θεσσαλονίκη ή σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όσο και στους ξένους, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους.

Οι παίκτες είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Παναγιώτη Ζάλογγο, προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, περιμένοντας τις αποφάσεις για την οριστική τύχη της φετινής Basket League».

To Top