Εικόνες από την παρουσία των βετεράνων του Άρη στην Μαγνησία (photos)

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τους Βετεράνους του Άρη στη Νέα Αγχίαλο με τους παλιούς παίκτες του Πυράσου έγινε χθες Μεγάλη Δευτέρα, με τις κιτρινόμαυρες δόξες να “εισπράττουν” την αναγνώριση και το ζεστό χειροκρότημα στην Μαγνησία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Aναλυτικά:

Ήταν ένα καταπληκτικό απόγευμα. Χθες υποδεχθήκαμε στο γήπεδο Ν. Αγχιάλου τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μαζέψαμε τρόφιμα και χρήματα που θα δοθούν σε συνανθρώπους μας στη Νέα Αγχίαλο και μπορούμε να πούμε ότι η διοργάνωση ήταν επιτυχής. Διεξήχθη αγώνας δύο 35λέπτων. Η σειρά των γκολ ήταν: 0-1 για τον Άρη με πέναλτι του Κούη, 1-1 με τον Τζουμερκιώτη από κοντά αφού πέρασε τον τερματοφύλακα, 1-2 με φοβερό σουτ από πλάγια του Κατσιαρού εκτός μεγάλης περιοχής, 1-3 με κοντινή κεφαλιά του Κούη, 1-4 με νέο μακρινό άπιαστο σουτ του Κατσιαρού, 1-5 με τον Γκανάτσιο και το τελικό 2-5 έγραψε ο Δανόπουλου με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής.

Για τον Πύρασο ξεκίνησαν τον αγώνα οι Γιαννακός, Καπαλίκας, Αποστόλου, Τρόμπατζης, Λαΐνας, Γιώτης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Παπαγεωγίου, Τζουμερκιώτης, Γκόλιας, Μπασδάνης, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπουρτζής, Καραλής, Κίτσος, Τσιαμούρας, Τριάντος, Αποστολίδης, Δανόπουλος, Καφετζόπουλος, Σαμακοβλής, Καπέσιος. Προπονητής ο Χρήστος Κοντογιάννης.
Για τον Άρη έπαιξαν οι Τολούδης, Κασσάς, Τζιφόπουλος, Βένος, Τζιόλας, Κατσιαρός, Ζαχόπουλος, Κούης, Χατζόγλου, Παπαμιχαήλ, Εμμανουηλίδης και οι Δράμπης, Σουργούτσης, Γκανάτσιος, Πασπάλης. Προπονητής ο Κώστας Τσίλιος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ζάχος.

Μετά το πέρας του αγώνα, οι Παλαίμαχοι Πυράσου έκαναν το τραπέζι στους Παλαίμαχους Άρη στο τσιπουράδικο «το Γιούσουρι». Εκεί, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα στους φιλοξενούμενους που ταξίδεψαν στη Νέα Αγχίαλο για να στηρίξουν τη φιλανθρωπική μας δράση, το βιβλίο κι αναμνηστικό με την ιστορία του Πυράσου. Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Ενοτήτων Δήμου Βόλου κ. Καπουρνιώτης Μιχάλης παρέδωσε στους παλαίμαχους του Άρη δύο βιβλία με την ιστορία της Νέας Αγχιάλου, ενώ τους συνεχάρη με σύντομο χαιρετισμό η πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δ. Βόλου κα Μποντού-Τοκαλή Γεωργία. Παρόντες επίσης ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού «η Δήμητρα’ κ. Κίτσος Ιωάννης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν. Αγχιάλου, κ. Τζάερλης Κωνσταντίνος.

Αφού δοκίμασαν το «Θεσσαλικό» τσίπουρο και τους ωραίους μεζέδες, οι Παλαίμαχοι του Άρη αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη ανανεώνοντας το ραντεβού μας για περαιτέρω συνεργασία.

Οι Παλαίμαχοι του Πυράσου ευχαριστούν θερμά: όλους όσοι συνεισέφεραν στον καλό σκοπό του αγώνα δίνοντας χρήματα ή τρόφιμα, τη διοίκηση του Α.Σ. Πύρασος, τον διαιτητή κ. Ζάχο, τον κ. Κίτσο Ιωάννη ο οποίος εκ μέρους του Συνεταιρισμού προσέφερε από δύο κρασιά Φιλύρα για κάθε φιλοξενούμενο αθλητή, τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου «το Γιούσουρι» για την άψογη φιλοξενία, τους εκπροσώπους του Δήμου Βόλου για την παρουσία και αρωγή τους, τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση καθώς επίσης και τους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

To Top