ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απατείται ειλικρίνεια στις επαφές για τους διακανονισμούς του μπασκετικού Άρη

Όποτε κι αν ξεκινήσουν οι επαφές με τους ανθρώπους που έχουν λαμβάνειν χρήματα, είτε αυτοί είναι οι παίκτες και οι προπονητές της φετινής ομάδας, είτε οι πιστωτές στο άρθρο 99 ένα στοιχείο θα πρέπει να διακατέχει όσουν μιλούν εξ ονόματος του Άρη: Ειλικρίνεια.

Είναι δεδομένο ότι σε όλους αυτούς που έχουν λαμβάνειν χρήματα, ειδικά σε παίκτες και προπονητές της φετινής ομάδας, υπάρχει σήμερα – 13 Ιουλίου – και ανησυχία και αγωνία και δυσπιστία και καχυποψία.

Είναι συναισθήματα που έχει προκαλέσει η ασυνέπεια του Νίκου Λάσκαρη να τηρήσει τις δεσμεύσεις που ο ίδιος έκανε διαδοχικά το τελευταίο τρίμηνο όταν όριζε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Πλέον, αυτοί που θα κληθούν να μιλήσουν εξ ονόματος του Άρη στις διαπραγματεύσεις για τους διακανονισμούς, θα πρέπει να είναι απολύτως ειλικρινείς, όσο κι αν οι προτάσεις που θα κάνουν ενδεχομένως να μην γίνουν άμεσα αποδεκτές.

Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη ασυνέπεια και εννοείται ότι οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο, διαφορετικά θα γίνουν πρόβλημα στο έργο του Παναγιώτη Γιαννάκη και της νέας ομάδας του Άρη.

To Top