ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ειρωνίες από Κούγια: “Μάλλον για… καφέ πήγαν στον Άρειο Πάγο Άρης και ΟΦΗ, η υπόθεση έχει κλείσει”

Στην εκπομπή «Αθλητική Τετάρτη» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο εκ των νομικών εκπροσώπων της Λαμίας, Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε εκ νέου στην υπόθεση Ντουρμισάι. Ρωτήθηκε σχετικά με την επίσκεψη του δικηγόρου του Άρη, Πάρη Ατλαμάζογλου στον Άρειο Πάγο και είπε… ειρωνικά: «Μάλλον για καφέ θα πήγαν»!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν έχω καταλάβει, γιατί πήγαν στον Άρειο Πάγο. Μάλλον για καφέ θα πήγαν. Δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο Άρειος Πάγος σε αυτές τις υποθέσεις».

Θα εξεταστεί αυτή η υπόθεση;

«Όχι βέβαια. Ακούστε για να το εξηγήσω για άλλη μια φορά. Το πειθαρχικό δίκαιο αντιγράφει ως προς τις διαδικασίες τον κώδικα ποινικής δικονομίας. Είναι σα να γίνεται μια ποινική δίκη. Για να γίνει μια ποινική δίκη πρέπει να ασκηθεί μία δίωξη. Τη δίωξη αποκλειστικά την ασκεί ο ποδοσφαιρικός – αθλητικός εισαγγελέας. Από τη στιγμή που ο αθλητικός εισαγγελέας έκρινε ότι η Λαμία χρησιμοποίησε όσους Έλληνες έπρεπε να χρησιμοποιήσει, γιατί ο Ντουρμισάι έχει ελληνική ταυτότητα και ανεξαρτήτως των όσων λέει ο καθένας η υπόθεση έχει τελειώσει. Ετέθη στο αρχείο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πήγαν, αν πήγαν, στον Άρειο Πάγο. Χαριτολογώντας το είπα ότι μάλλον για καφέ θα πήγαν. Δεν προβλέπεται πουθενά προσφυγή στον Άρειο Πάγο. Προβλέπεται να κάνεις την καταγγελία, να τη χρεωθεί κάποιος εισαγγελέας από τους δύο, να κρίνει αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και να οδηγήσει την υπόθεση σε μια πειθαρχική δίκη»

To Top