Εισήγηση γιατρού να προφυλαχθεί, ο Μιλίνκοβιτς αποφασίζει για Αγκάνθο!

H εισήγηση του γιατρού είναι να προφυλαχθεί, αλλά την τελική απόφαση για τον Νταβίντ Αγκάνθο θα πάρει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε το μεσημέρι από το ιατρείο του Βαγγέλη Πανταζή, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές αίτιο των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο.

Για άλλη μία φορά η εξέταση δεν έδειξε τίποτα καινούριο. Ο Αγκάνθο έχει χρόνιο πρόβλημα στον χόνδρο, το οποίο δεν επιδέχεται δραστική παρέμβαση, παρά μόνο ενέσεις και ειδική θεραπεία την οποία ήδη ακολουθεί. Όπως γίνεται σχεδόν όλο το διάστημα που βρίσκεται στους κίτρινους.

Εισήγηση του γιατρού του Αρη, είναι ο παίκτης να προφυλαχθεί την Πέμπτη, να μην παίξει, δηλαδή, κατά του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να είναι καλύτερα στην Κυριακάτικη μάχη της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Δεδομένης, πάντως της κρισιμότητας του αγώνα Κυπέλλου, καθώς ο Αρης κυνηγά ανατροπή του σκορ,  η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Μιλίνκοβιτς. Σε περίπτωση που αποφασίσει να μην ξεκινήσει ο Αγκάνθο, τότε ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να επιλέξει έναν από τους Αγγελούδη, Μανιά.

To Top