Εισήγηση ΕΠΟ: Τελικός Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου!

Η ΕΠΟ εισηγείται την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου, με πιθανότερη ημερομηνία την 30η Αυγούστου!

Προς αναβολή οδηγήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου μετά την ενημέρωση της ελληνικής αστυνομίας ότι δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια στη Ριζούπολη ούτε φυσικά σε κανένα άλλο γήπεδο στην Αττική.

“Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ εισηγείται στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. την μετάθεση του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για το δεύτερο 15ήμερο του μηνός Αυγούστου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί με βάσει τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα” όπως αναφέρει η εισήγηση με πιθανότερη ημερομηνία την 30η Αυγούστου.

Το πλάνο που επεξεργάστηκαν στην ΕΠΟ είναι γίνει στο τέλος Αυγούστου ο τελικός, αφού πρώτα έχουν πάει για διακοπές οι ομάδες, τη στιγμή βέβαια που ο Ολυμπιακός θα έχει πρώτα να δώσει τη ρεβάνς με τη Γουλβς, ενώ είναι ανοιχτό το σενάριο να συνεχιστούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

Παράλληλα η Ομοσπονδία είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση για την ημερομηνία του τελικού και δεν πρόκειται να ερωτηθούν οι ομάδες.

To Top