ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εισήγηση της ΔΕΑΒ για μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης

Εισήγηση της ΔΕΑΒ για μεμονωμένη παρουσία  φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη!

Το παραπάνω αναφέρουν πληροφορίες από την Αθήνα σχετικά με τη συνάντηση της 11ης Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την πρωτεύουσα στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ο Ολυμπιακός ζήτησε 1.000 εισιτήρια για τους μεμονωμένους φίλους της ομάδας του από τις γύρω περιοχές που θέλουν να δουν τον αγώνα. Ο Άρης διαφώνησε με τον αριθμό των εισιτηρίων και είπε ότι μπορεί να δώσει 400 εισιτήρια.

Η εισήγηση της αστυνομίας, όπως συμβαίνει τελευταία σχεδόν με όλους τους αγώνες, είναι αρνητική όχι μόνο για την οργανωμένη αλλά και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Ωστόσο η ΔΕΑΒ αποφάσισε να εισηγηθεί στον Γ. Βασιλειάδη την παρουσία μεμονωμένων φίλων του Ολυμπιακού σε συγκεκριμένη θύρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» που θα παραχωρηθεί από τον Άρη, με τα εισιτήρια να διατίθενται έξω από τη θύρα την ημέρα του αγώνα.

Οι δύο εισηγήσεις αναμένεται να φτάσουν στα χέρια του υφυπουργού αθλητισμού την Τετάρτη (04/01), προκειμένου να τις μελετήσει και να αποφασίσει τι τελικά θα γίνει.

To Top