ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία δωροδοκίας από ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη!

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος για την απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου με την καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Καραπαπά για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη.

Ο εισαγγελέας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας. Παράλληλα, ζητεί να διαπιστωθεί αν ισχύει η καταγγελία κι αν αφορά και άλλους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως. Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν ο καταγγέλλων Κώστας Καραπαπάς , ο τερματοφύλακας Μάριος Σιαμπάνης και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος  Δεληζήσης, ο οποίος προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας τα καταγγελλόμενα.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού γνωστοποίησε τα παραπάνω μετά το τέλος της χθεσινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτό έγινε μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, όπου έκανε λόγο για «ύποπτη και πιθανότατα στημένη διαιτησία» στον αγώνα με τον Άρη.

Πηγή: grtimes.gr

To Top