ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εισαγγελική έρευνα για το ΑΕΚ-Αρης, ζήτησε φύλλο αγώνα και εκθέσεις παρατηρητή αστυνομίας

Ο νέος αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος διεξάγει έρευνα για όσα απαράδεκτα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές από την Αθήνα, ήδη ζήτησε το φύλλο αγώνα του ΑΕΚ-Άρης, την έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας, την έκθεση της Αστυνομίας και το οπτικοακουστικό υλικό.

Αν προκύψουν επαρκείς ενδείξεις, ο Σπυρόπουλος προτίθεται να διενεργήσει προκαταρκτική στο ποινικό μέρος, αλλά και να ασκήσει σχετικές πειθαρχικές διώξεις στο ποδοσφαιρικό μέρος.

Να σημειωθεί ότι ο Σπυρόπουλος που είναι ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ ήταν αυτός που ζήτησε το βίντεο από τα επεισόδια του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ιωνικό. Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί αρχικά με 2 κεκλεισμένων των θυρών, αλλά μετά αθωώθηκε στην εφέσεων της ΕΠΟ!!!

Νωρίτερα πάντως, υπήρχαν οι πληροφορίες, το περιεχόμενο της έκθεσης μεταξύ άλλων βγάζει… λάδι την ΑΕΚ, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη δεν γράφονται επακριβώς όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ ότι έλαβαν χώρα στη φυσούνα με θύμα τον γενικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων, Δημήτρη Νιαρχάκο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αυτή η έκθεση του παρατηρηρή – σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του Άρη – δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση να πέσει η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα μαλακά, αφού το πιθανότερο είναι με βάση τα αναγραφόμενα από τον παρατηρητή και σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, η ίδια να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο και ο μεγαλομέτοχός της με ποινή απαγόρευσης εισόδου.

Και το μεγάλο ερώτημα είναι: θα τιμωρηθούν ένοχοι;

To Top