Εισιτήριο ακόμα και για 7.300 ευρώ στο Παρί – Ρεάλ

Οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν δαπανούν χιλιάδες ευρώ για να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους να ανατρέψει τα δεδομένα απέναντι στη Ρεάλ την Τρίτη στο Champions League. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τη ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League στο “Παρκ ντε Πρενς” και οι φίλοι των Γάλλων αδημονούν για τη μεγάλη ανατροπή.

Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, φτάνουν στα… άκρα, αφού είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ακόμα και χιλιάδες ευρώ για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια ανατροπής του 3-1 από την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Η διαδικτυακή διάθεση εισιτηρίων αρκετές φορές διογκώνει της τιμές και στην προκειμένη περίπτωση, ορισμένα από τα “μαγικά χαρτάκια” έφτασαν να πωλούνται σε ακόμα και για 7.300 ευρώ.

Το ποσό, πάντως, δεν αποτελεί ρεκόρ σε καμία περίπτωση, αφού για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, υπήρξε εισιτήριο που πωλήθηκε για 24.080 ευρώ.

To Top