Εισιτήριο διαρκείας για μια ζωή έβγαλε η ΑΪΚ Στοκχόλμης

Δεμένοι με την ομάδα για μια ζωή θα μπορούν να είναι οι φίλαθλοι της ΑΪΚ Στοκχόλμης καθώς ο σύλλογος αποφάσισε να εκδώσει εισιτήριο διαρκείας όχι για μία σεζόν αλλά μέχρι να αποδημήσουν εις Κύριον. 

Οι πρωταθλητές Σουηδίας ξεκίνησαν –αν μη τι άλλο- εντυπωσιακά τη νέα τους καμπάνια για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Η τιμή του ισόβιου εισιτηρίου είναι 189,100 κορώνες (18,290 ευρώ) και η επιλογή της τιμής δεν έγινε τυχαία καθώς πρόκειται για μία συμβολική σύνδεση με την χρονιά ίδρυσης της ομάδας, το 1891.

Η ΑΪΚ δεν είναι η πρώτη ομάδα που κάνει κάτι τέτοιο, καθώς η Πόρτσμουθ είχε κυκλοφορήσει εισιτήριο ισόβιας διαρκείας τη σεζόν 2001-02 και μάλιστα είχαν πουληθεί 100 από αυτά.

Επίσης περίπου 12 οπαδοί της Πορτ Βέιλ είχαν δεχθεί μια ανάλογη προσφορά του συλλόγου τους το 2005 έναντι σχεδόν 10,000 ευρώ έκαστος, αλλά το «όνειρο για μια ζωή» έσβησε αφού λίγο καιρό αργότερα το κλαμπ μπήκε σε διαδικασία οικονομικής διαχείρισης.

Τέλος πέρσι, η Χέρτα Βερολίνου πρόσφερε ένα ισόβιο εισιτήριο σε έναν οπαδό υπό τον όρο να το «χτυπήσει» τατουάζ στο χέρι του. Πράγματι, ένας οπαδός έχει πλέον το bar code του εισιτηρίου μόνιμα στο χέρι του, αποδεικνύοντας την απύθμενη αγάπη του για την ομάδα.

To Top