ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εκδήλωση ενδιαφέροντος από Αρβανιτίδη, Γαλανό, αλλά και πρόταση-ερώτηση από Ζαμπέτα

Έχει εκπνεύσει οριστικά η 10ήμερη προθεσμία του Ερασιτέχνη προς τους ενδιαφερόμενους για την διεκδίκηση του επόμενου διοικητικού χρίσματος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

Σήμερα το πρωί, εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον ΑΣ κατέθεσε η ομάδα των τεσσάρων επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Νίκο Αρβανιτίδη,η οποία αποτελείται επίσης από τους, Χαραλάμπο Τσοχαταρίδη, Δημήτρη Ανθουλάκη και Δημήτρη Νάτση.

Παράλληλα, εκδήλωση ενδιαφέροντος κατέθεσε και ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος ενημέρωσε τον Ερασιτέχνη, ότι ηγείται μίας ομάδας πέντε ατόμων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν το τμήμα, καθώς έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες προεργασίες για την στελέχωση τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ανεξαρτήτου κατηγορίας που θα αγωνιστεί η ομάδα.

Πρόταση-ερώτηση κατέθεσε και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας, που ζήτησε διαβεβαιώσεις από την πλευρά του Ερασιτέχνη για ορισμένα ζητήματα, καθώς φέρεται να εκπροσωπεί επιχειρηματίες Αραβικής καταγωγής, ο οποίοι δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο. Η επιθυμία εμπλοκής τους στα κοινά του συλλόγου αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο διάστημα, εφόσον πειστούν από τις απαντήσεις που θα λάβουν στην πρόταση που κατέθεσαν στον Ερασιτέχνη με απαραίτητη προϋπόθεση την άνοδο της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ.

Εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, που θα γνωστοποιεί τις 4 (μαζί με του Άλεξ Κάλας) εκδηλώσεις ενδιαφέροντος…

 

To Top