Εκδήλωση Τζιτζικώστα δίπλα από τη γ.σ. του Άρη: “Είμαστε και θα είμαστε κοντά με πράξεις”!

Λίγα μέτρα από την αίθουσα όπου διεξάγεται η γενική συνέλευση του Άρη, φιλοξενείται εκδήλωση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος στο ίδιο ξενοδοχείο παραθέτει δείπνο σε συνεργάτες και φίλους.

Διασχίζοντας τον διάδρομο για την αίθουσα της δεξίωσης, πέρασε μπροστά από την αίθουσα της γενικής συνέλευσης. Αρκετά μέλη τον προέτρεψαν να περάσει και να δώσει ένα συμβολικό παρών, αλλά αυτός προχώρησε στον προορισμό του χαμογελώντας.

Λίγο αργότερα, τον πλησίασε το PRESSARIS. Στην ερώτηση “εάν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες ώρες του κιτρινόμαυρου μαρτυρίου τον σύλλογο κι αν αφουγκράζεται αυτά που γίνονται λίγα μέτρα πιο δίπλα;” δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση. “Δεν είναι ημέρα για δηλώσεις… Εμείς άλλωστε δεν θέλουμε να μιλάμε, αλλά να πράττουμε…” μας είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, αρκετοί από τους οποίους είναι φίλοι του Άρη τόνισε με νόημα ότι: “Όλοι γνωρίζουμε τις δύσκολες ώρες του Άρη. Εμείς είμαστε και θα είμαστε κοντά του με πράξεις… Όχι μόνο λόγια”.
 

To Top