ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκδικάζεται η ένσταση, ο Άρης ζητάει την επανάληψη των επτά λεπτών με κόσμο

Ο Άρης βρίσκεται σε θέση μάχης σήμερα και με όλα τα νομικά “όπλα” του, ετοιμάζεται να καταρρίψει τα όσα παράτυπα, αλλά και… επικίνδυνα έκανε η Βάσω Τσαρούχα στο παιχνίδι… 3,5 ωρών της περασμένης Κυριακής με το Περιστέρι.

Η ένσταση κατατέθηκε από τους νομικούς του Άρη την Τρίτη, σήμερα στις 9 το πρωί είναι η εκδίκαση της. Την ΚΑΕ Άρης θα εκπροσωπήσουν ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Γρόλλιος και σε διοικητικό επίπεδο, οι Λευτέρης Αρβανίτης, Βαγγέλης Φρύδας.

Ο Άρης θα δώσει την μάχη του σε δυο επίπεδα: τόσο για την ουσία της ένστασης, με την οποία ζητάει την επανάληψη των τελευταίων επτά λεπτών με κόσμο, όσο και για το φύλλο αγώνα, μετά από αυτά που έγραψε η Βάσω Τσαρούχα.

Όπως αναφέραμε και χθες στο πρώτο σκέλος οι κιτρινόμαυροι ζητούν να ξαναγίνουν τα τελευταία επτά λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα, στα οποία παράτυπα εξαναγκάστηκαν να αγωνιστούν χωρίς θεατές, μετά τα όσα τραγελαφικά υποστήριξε και έγραψε ανυπόστατα η συγκεκριμένη διαιτητής, η οποία δείχνει ένα ανεξήγητο μένος σε βάρος του Άρη, έχοντας παράλληλα καταφέρει να γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια σχεδόν σε όλα τα παρκέ της χώρας.

Το άρθρο 27, παράγραφος 5 του κανονισμού πάντως, εκθέτει ανεπανόρθωτα την Τσαρούχα και “εξηγεί” ξεκάθαρα γιατί πρέπει να επαναληφθούν τα τελευταία επτά λεπτά του συγκεκριμένου αγώνα, με την παρουσία κόσμου! Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, δεν προβλέπεται καμία εκκένωση γηπέδου μετά από τέσσερις προειδοποιήσεις-επαναλήψεις για υβριστικά συνθήματα. Αυτή προβλέπεται μετά την 5η επανάληψη, μόνο που η Τσαρούχα στην… πρεμούρα της να βάλει μπουρλότο στο Παλέ, διέταξε επανάληψη στην… 2η επανάληψη.

Στο δεύτερο σκέλος, ο Άρης θέλει να αποφύγει τα… χειρότερα μετά τα όσα έγραψε η Τσαρούχα στο φύλλο αγώνα.

To Top