Εκδικάζονται σήμερα αιτήματα πιστωτών για κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ

Η διοικητική ανυπαρξία της οικογένειας Λάσκαρη από πέρσι έχει συνέπειες στο σήμερα του Άρη και εντός και εκτός γηπέδου. Σήμερα υπάρχει νέα δικαστική μάχη για την ΚΑΕ ενώπιον της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Είναι προγραμματισμένο να εκδικαστούν οι υποθέσεις κατάπτωσης εγγυητικής από πιστωτές που έχουν δικαιωθεί εντός της Ελλάδας. Πρόκειται για τους Βασίλη Σίμτσακ, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Βασίλη Ξανθόπουλο, Δημήτρη Πρίφτη και τον ατζέντη παικτών, Ισίδωρο Κούνουπα.

Οι κίτρινοι έχουν προχωρήσει σε επαφές με όλους τους πιστωτές, θέλοντας να εξασφαλίσουν μια ακόμα αναβολή της εκδίκασης των υποθέσεων, διότι αυτό το διάστημα η ΚΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών από τον Νίκο Λάσκαρη στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Μάλιστα ο τελευταίος είναι που χειρίζεται αποκλειστικά την συγκεκριμένη διαδικασία.

Αν ο πρόεδρος της ΕΕΑ δεν δεχθεί το αίτημα για αναβολή, τότε όλα δείχνουν ότι θα καταπέσει η εγγυητική της ΚΑΕ και θα πρέπει εντός 15 ημερών θα καλυφθεί με καινούρια για να μην υπάρξουν κυρώσεις στην ομάδα.

To Top