ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδικάστηκαν προσφυγές, χωρίς δικηγόρο ο Ηρακλής

Ο κλοιός σφίγγει για τον Ηρακλή. Τη Δευτέρα (28/08) στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ εκδικάστηκαν πέντε προσφυγές κατά της ΠΑΕ και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, ώστε να δώσει το «παρών» ο Σπύρος Παπαθανασάκης, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρο σε καμία εκ των υποθέσεων που απασχόλησαν την επιτροπή.

Το FL News έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση. Το ρεπορτάζ:

Ο δικηγόρος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής έκανε γνωστό ότι οι Βασίλης Καραγκούνης, Σεραφείμ Γιαννίκογλου παραιτήθηκαν του δικογράφου, όμως τρεις προσφυγές συζητήθηκαν. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ζελελίδης εκπροσώπησε τον Σάββα Κωφίδη που ήταν παρών. Τα δεδουλευμένα είναι, όπως είπε, 65.000 ευρώ και τόνισε: «Υποτίθεται ότι θα κάναμε συμβιβασμό τη Δευτέρα, αλλά αυτό δεν έγινε. Ο Σάββας Κωφίδης υπήρξε και αρχηγός της ομάδας. Προφανώς δεν θα διεκδικήσει αναδρομικά χρήματα, μόνο τα δεδουλευμένα. Σας ζητώ μία προθεσμία ως τη Δευτέρα (04/09), μήπως καταφέρουμε να πετύχουμε συμβιβασμό».

Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Λουκίνα, ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή εκπροσωπήθηκε από τον Πάρη Ατλαμάζογλου. «Μου οφείλονται μισθοί και δόσεις ενός χρόνου, συνολικά 75.000 ευρώ», είπε ο ίδιος. Και σε αυτή την υπόθεση ο Ηρακλής δεν εκπροσωπήθηκε. Το ίδιο συνέβη και για την προσφυγή του Δημήτρη Βοσνακίδη. Ο δικηγόρος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, πάντως, ζήτησε μία προθεσμία ως την Παρασκευή (01/09), έτσι ώστε να επιδιωχθεί πρακτικός συμβιβασμός.

To Top