ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδικάστηκε η έφεση στην ΕΠΟ! Άρης: “Σκάνδαλο εάν δεν γίνει με 20 ομάδες το πρωτάθλημα”

Εκδικάστηκε η έφεση του Άρη (όπως και των ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιάς, Παναργειακού) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με την οποία ζητάει να συμπληρωθεί η Football League, με ομάδες από την Γ΄εθνική, ακυρώνοντας την πρόσφατη απόφαση της λίγκα για πρωτάθλημα 17 ή 18 ομάδων.

Ο Άρης (εκπροσωπήθηκε από τον νομικό, Βαγγέλη Χατζηιωάννου) επικαλέστηκε τον ΚΑΠ και την προκήρυξη του πρωταθλήματος που κάνουν λόγο για πρωτάθλημα με 20 ομάδες στην Football League την περίοδο 2015-16. «Είναι δεσμευτική η απόφαση για τις 20 ομάδες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η πλευρά των κιτρινόμαυρων.

Παράλληλα, ενισχυτικά κατέδειξε το δεδικασμένο, όταν πριν δύο χρόνια η Football League είχε αποφασίσει πρωτάθλημα 23 ομάδων, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων την ανέτρεψε και το πρωτάθλημα είχε διεξαχθεί με 28 ομάδες, μετά από αγώνες μπαράζ.
Από την πλευρά της λίγκας, ο νομικός της εκπρόσωπος επικαλέστηκε τον νέο ΚΑΠ και την αλλαγή του άρθρου 4 (θεωρείται σημείο «κλειδί» στην απόφαση) για να μη συμπληρωθούν τα κενά. Η πλευρά του Άρη υπογράμμισε εδώ ότι θα ήταν παράνομο εάν εφαρμοστεί από φέτος η αλλαγή και αναφέρθηκε σε «σκάνδαλο», εφόσον ισχύει τελικά!

Η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

To Top