Εκδικάστηκε η έφεση της ΑΕΚ, αύριο η απόφαση

Αύριο αναμένεται η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφανθεί για την προσφυγή της ΑΕΚ κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο για τη διακοπή του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικού.

Κατά την ακροαματική διαδικασία ο δικηγόρος της Ένωσης, ο Χάρης Γρηγορίου, υποστήριξε ότι το δικαστήριο πρέπει να εξετάσει εάν οι λόγοι της διακοπής του αγώνα είναι αληθινοί ή, ψευδείς και καταχρηστικοί και κατηγόρησε τον διαιτητή Τριτσώνη ότι πριν πάρει την απόφαση δεν συνεργάστηκε με την αστυνομία και τον παρατηρητή αγώνα.

Αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της εκπομπής «ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΪ» σύμφωνα με την οποία «Ο διαιτητής μιλούσε στο κινητό του με τον κ. Μπριάκο και προφανώς έπαιρνε εντολές από ανθρώπους που ήθελαν να είναι οι δρομοδείκτες του μέλλοντος της ΑΕΚ. Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή η ΔΙΚΗ δεν διαψεύστηκαν».

Τέλος ο κ. Γρηγορίου είπε ότι κατά τη γνώμη του ο Τριτσώνης ήθελε να διακόψει το ματς σε βάρος της ΑΕΚ προκειμένου να υποβιβαστεί, ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας, σε ερώτηση για το αν η ΑΕΚ θα στραφεί κατά του Άρη λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια για το άρθρο 99, δεν το απέκλεισε και είπε ότι εξετάζεται.

Πηγή: soccerplus.gr

 

To Top