Εκδικάστηκε η αίτηση ακυρότητας, αναμένονται οι δυο αποφάσεις

Εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείο η αίτηση ακυρότητας της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ που έγινε στο Βελλίδειο στις 26 Φεβρουαρίου. Η Κοινωνία Μελών δεν ήταν παρούσα, σε ένα ακόμη δικαστικό επεισόδιο από τα πολλά που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες.

Η αίτηση κατατέθηκε από τον Λάμπρο Σκόρδα, ως μέλος της ΚΜΑ και όχι από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Η αίτηση χαρακτηρίζει για συγκεκριμένους λόγους παράνομη και παράτυπη τη γενική συνέλευση και ζήτησε να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις που πήρε το σώμα.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση Σκόρδα δεν είχε παραβρεθεί στο Βελλίδειο, χαρακτηρίζοντας παράνομη την γ.σ., η οποία έδωσε στη συνέχεια εντολή για την αλλαγή διοίκησης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνέχεια της παραίτησης του αντιπροέδρου της ΚΜΑ Κώστα Γεωργιάδη, ο Σκόρδας έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην γίνονται εκτελεστές από εδώ και πέρα όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του φορέα μέχρι να εκδοθεί η απόφαση.

Αυτή τη στιγμή αναμένονται δυο αποφάσεις:

1. Η απόφαση για την προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης του Βελλιδείου μέχρι τον ορισμό δικάσιμου για τα ασφαλιστικά μέτρα.

2. Ο ορισμός δικάσιμου για τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία ζητούν την ακύρωση των αποφάσεων της γ.σ.

To Top