Εκδικάστηκε η προσφυγή του Άρη στο ΑΣΕΑΔ, αναμονή για την απόφαση

Το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την προσφυγή του Άρη κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ ζητώντας εξάλειψη ή μείωση της ποινής των δύο αγωνιστικών. Αναμένεται η απόφαση, κατά πάσα πιθανότητα στη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στην οποία παρέστη ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι κίτρινοι παρουσίασαν ακράδαντα στοιχεία για το αυτονόητο. Δεν έγιναν ουδέποτε επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Είναι πασιφανές ότι οι τρεις διαιτητές (δύο εξ αυτών – Ανδρικόπουλος και Τζαφλέρης – ορίστηκαν στον κυριακάτικο αγώνα) ήταν το λιγότερο υπερβολικοί σε όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με το Λαύριο.

Αυτό προσπάθησε να εξηγήσει και ο Γιαννάκης, του οποίου η παρουσία ήταν ένα από τα “κρυφά χαρτιά” της υπερασπιστικής γραμμής της ΚΑΕ.

Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο έκδοσης απόφασης σήμερα, οι περισσότερες πιθανότητες είναι το ΑΣΕΑΔ να γνωστοποιήσει την απόφασή του στη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

 

 

To Top