Εκδικάστηκε του Νάτσο, κέρδισε χρόνο για τον Κουλουχέρη και τις άλλες υποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η πολυμέτωπη δικαστική μάχη του Άρη στην Αθήνα. Εκδικάστηκε μόνο η υπόθεση του Νάτσο Γκαρσία. Κέρδισε χρόνο η ΠΑΕ για τις υποθέσεις τόσο του Κουλουχέρη, όσο και των υπόλοιπων που βρίσκονται σε διαμάχη με τους κίτρινους.

Με νομικό εκπρόσωπο το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ και νομικό σύμβουλο του ΑΣ Χρήστο Γρόλλιο και μάρτυρα τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Ζαμπέτα, οι κίτρινοι έδωσαν μια δύσκολη και πολυμέτωπη δικαστική μάχη.

Τελικά το αποτέλεσμα είναι:

– Εκδικάστηκε η υπόθεση του Νάτσο Γκαρσία και η απόφαση αναμένεται πολύ σύντομα. οι κίτρινοι, πάντως, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βολιβιανό για εξόφληση σε βάθος τεσσάρων χρόνων και απομένει αυτό να αποτυπωθεί και στο χαρτί…

– Η ΠΑΕ Άρης πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου για να καταθέσει υπόμνημα στο θέμα του Θέμη Κουλουχέρη, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Η απόφαση θα βγει σύμφωνα με πληροφορίες σε δύο περίπου εβδομάδες. Το παρών στην δικαστική αίθουσα έδωσε και ο ίδιος ο παίκτης του Πανιωνίου. Στο περιθώριο της εκδίκασης συζήτησε με τους ανθρώπους του Άρη, όταν και του τονίστηκε ότι τα χρήματα των δόσεων (90.000 ευρώ) δεν υπάρχουν. Οι κίτρινοι μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου έχουν το περιθώριο, είτε να πείσουν τον Κουλουχέρη σε νέο διακανονισμό (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο αυτήν τη στιγμή), είτε να βρουν το ποσό της οφειλής, για να μην κινδυνέψει ο Άρης με μηδενισμούς και αφαίρεση βαθμών.

– Προθεσμία για υπομνήματα πήρε και για τις υποθέσεις των Τόχα (17/9) και Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο (18/9).

Από κει και πέρα αναβολή πήραν οι υποθέσεις των Σηφάκη (25/9) και Μενδρινού (25/9), όπως του μάνατζερΓλυκού για την υπόθεση Τριανταφυλλάκου και Οδυσσέα Αναγέννησης (9/10).

To Top