ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκεί, το περιβραχιόνιο θα ζυγίσει 100 κιλά περισσότερο!

Έχει περάσει πολλά στη Ρεάλ. Χαρές, λύπες… κούπες που ήρθαν, άλλες που χάθηκαν κι όμως αυτό το clasico στο «Καμπ Νου» θα είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα για τον Σέρχιο Ράμος.

Έχει κλείσει έντεκα χρόνια σε μια ομάδα. Μια ποδοσφαιρική ζωή θα πει, εύστοχα, κανείς. Όμως όταν πρόκειται για το μέγεθος ενός συλλόγου όπως είναι η Ρεάλ ίσως αυτό το διάστημα να ισοδυναμεί με μια αιωνιότητα.

inner

Ο Σέρχιο Ράμος δεν είναι απλά ένα από τα πολλά «αστέρια» που έχουν φορέσει την φανέλα της «βασίλισσας». Τα 27 εκατ. ευρώ που έδωσαν οι Μαδριλένοι στη Σεβίλλη λίγο πριν την τελευταία «κόρνα» των μεταγραφών τον Αύγουστο του 2005 φαίνονται ψίχουλα μπροστά στην προσφορά του.

inner

Για έναν παίκτη που έχει σηκώσει όλους τους τίτλους με τους «μερένχες» (3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 1 Champions League, 1 Super Cup Ευρώπης, 2 Ισπανίας κι 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), που έχει ζήσει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του και που έχει βιώσει από πρώτο χέρι και μάλιστα ως ηγετική μορφή τα για πολλούς δυσκολότερα αποδυτήρια του κόσμου δύσκολα θα βρεις κάτι που να μην έχει «περάσει» στη Ρεάλ….

Κι όμως υπάρχει κάτι, το οποίο απέχει μερικές ώρες απ’ το να γίνει πραγματικότητα. Να μπει στο χορτάρι του «Καμπ Νου» φορώντας το περιβραχιόνιο.

Μετά την αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας το περασμένο καλοκαίρι, έγινε επισήμως ο πρώτος αρχηγός της «βασίλισσας» και το Σάββατο στις 21.30 κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα έχει μια αποστολή, που δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Με την Ρεάλ να βρίσκεται 3η στο -11 , τους «μπλαουγκράνα» να της έχουν πάρει τον αέρα και να θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι και για χάρη του Γιόχαν Κρόιφ, ο Ράμος θα είναι ο πρώτος παίκτης της ομάδας του Ζιντάν που θα βγει στον αγωνιστικό χώρο μπροστά σε περισσότερους από 90.000 Καταλανούς.

«Σιγά το πράγμα;». Ρωτήστε τον ίδιο!

To Top