ΕΚΟ All Star Game: Οι… νέοι ήταν ωραίοι και νικητές (103-90)

Οι Rising Stars κατάφεραν να θριαμβεύσουν απέναντι στους All Time Stars, καθώς επικράτησαν με 103-90, συνεχίζοντας την παράδοση που έχτισαν στο All Star Game της Θεσσαλονίκης πέρυσι!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η πρώτη μέρα του φετινού All Star Game έκλεισε με πολύ λάμψη, αλλά και πλούσιο θέαμα. Στο παρκέ του κλειστού «Δύο Αοράκια» το ένδοξο παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ συνάντησε το «λαμπρό» μέλλον και το αποτέλεσμα ήταν.. εκρηκτικό για ακόμα μια φορά.

Η αναμέτρηση είχε θέαμα από το ξεκίνημα, με τους νέους να δείχνουν… ωραίοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και να βάζουν δύσκολα. Οι παλιοί όμως έδειξαν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν η τέχνη δεν ξεχνιέται και προσέφεραν πολλές όμορφες στιγμές στην αναμέτρηση, ανταμείβοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό για την αναμέτρηση της πρώτης πέρας του 24ου All Star Game.

Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, ωστόσο, και κατάφεραν να κερδίσουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού ήταν η Εβίνα Μάλτση και η Στέλλα Καλτσίδου, με τις δύο θρυλικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ να μετέχουν για πρώτη φορά σε All Star Game αφήνοντας το… στίγμα τους πάνω στο παρκέ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το θέαμα ήταν σε υψηλά επίπεδα. Οι Rising Stars κατάφερνα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν.. on fire και οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς και παρά τις προσπάθειες των Παπαδόπουλου, Φώτση, Παπαλουκά, η ομάδα του νεαρού άσου της ΑΕΚ ήταν αυτή που θριάμβευσε, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Φυσικά, με το πέρας του αγώνα, τόσο οι… παλιοί όσο και οι νέοι της βραδιάς πολιορκήθηκαν από τον κόσμο για φωτογραφίες και αυτόγραφα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια όμορφη μπασκετική βραδιά.

Τα δεκάλεπτα: 25-31, 46-62, 66-82, 90-103

To Top