Εκπλήξεις από Μασάδο… Σκέψεις για Σολτάνι και Πρίττα!

Ο Άρης ετοιμάζεται να ριχθεί στη «μάχη» του Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις δυνάμεις του. Την ίδια ώρα, ο Μανουέλ Μασάδο φέρεται να ετοιμάζει… εκπλήξεις. Οι δυο από αυτές, όπως όλα δείχνουν είναι οι Σολτάνι και Πρίττας…

Με αιχμή του δόρατος τον πρώην…ερυθρόλευκο, Νέρι Καστίγιο, ο οποίος ξεκαθάρισε από την αρχή της εβδομάδας ότι «αν χρειαστεί θα παίξει και με… μισό πόδι», ο Άρης θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (Κυριακή, 17:15). Οι κίτρινοι είναι σαφές ότι θέλουν να μείνουν για δέκατο παιχνίδι αήττητοι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μίσελ, Καζναφέρη, Παπαστεριανού και Τριανταφυλλάκου, οι οποίοι είναι τραυματίες και έμειναν στη Θεσσαλονίκη. 

Από τα παραπάνω προκύπτει και με βάσει τις τελευταίες δοκιμές του Πορτογάλου στην προπόνηση, ότι -κατά πάσα πιθανότητα- οι κίτρινοι θα παραταχτούν με την εξής 11άδα: Βελλίδης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Νέτο, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Καπετάνος, Ακόστα, Σολτάνι και Καστίγιο. 

To γεγονός ότι ο Φατί έχει συμπληρώσει έξι κάρτες και ο Ουμπίντες τρεις προσανατολίζει τον Μασάδο να τους αφήσει στον πάγκο και να ρίξει στη μάχη τους Πρίττα και Σολτάνι! Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στο… χορτάρι του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση, η 18μελής αποστολή του Άρη είναι: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Κατίδης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Καπετάνος, Τσουκάνης, Σολτάνι, Ούμπιντες, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης. 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top