“Εκπλήξεις” από το Μεγάλο Νησί

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Χωρίς «τυμπανοκρουσίες» το σημερινό μας κουπόνι, καθώς οι αγώνες της ημέρας δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μεγάλα πονταρίσματα.

Έτσι πάμε «χαλαρά» αρχίζοντας με το σημείο της ημέρας και την έκπληξη στον αγώνα Μίλγουόλ – Ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι», καθώς προέρχονται από 2 σερί νίκες, ενώ μετρούν 3 «τρίποντα» στις τελευταίες 4 αγωνιστικές. Έτσι και με δεδομένο πως η Ντέρμπι έχει καλύτερο σύνολο από τη Μίλγουολ, πράγμα που αποτυπώνεται στη βαθμολογία, βρίσκουμε «value» στο «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 2.38 στην 888. Συνεχίζοντας με τις «Μπόμπες» βρίσκουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια από το «Νησί». Για την Τσάμπιονσιπ πάμε με το Χ2 της Νότιγχαμ κόντρα στη Λέστερ σε απόδοση 1.90 στην 10Bet. Οι γηπεδούχοι είναι χωρίς νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (μάλιστα έχουν δύο ήττες) και αντιμετπωίζουν μία ομάδα που αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι κόντρα στη Μίλγουολ στα τελευταία 7 παιχνίδια μετρά 3 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στον αγώνα της Μπάλκμπερν με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ επιλέξαμε το «Διπλό» DNB σε απόδοση 2.75. Το κλίμα στους φιλοξενούμενους είναι ευχάριστο, καθώς το νικηφόρο αποτέλεσμα της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής ήταν το δεύτερο στην τελευταία τριάδα αγώνων της, ενώ από την άλλη η Μπλάκμπερν δε διανύει περίοδο φόρμας, ενώ σήμερα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Για τη Β’ Αγγλίας πάμε με το Χ2 της Μπάρτον με αντίπαλο την Τσέλτεναμ σε απόδοση 1.90. Τέλος, για τη Γ’ Σκωτίας έχουμε ξεχωρίσει το «Διπλό» DNB της Μπέργουϊκ με αντίπαλο την Έλγκιν Σίτι σε απόδοση 2.67 στην Bet365.

Στην κατηγορία «Μονά» αρχίζουμε με τον «Άσσο» του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Ξάνθη σε απόδοση 2.15 στον William Hill. Η Ξάνθη αγνοεί το «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας μέχρι στιγμής 2 ήττες και 3 ισοπαλίες, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν και μπορούν το «τρίποντο» μπροστά στο κοινό τους, έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι «Ακρίτες» ταξίδεψαν χωρίς 5 βασικά στελέχη τους, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που θα παρουσιαστούν με όλους τους βασικούς τους. Στην Ισπανία, πάμε με τον «Άσσο» της Ζαραγόσα με αντίπαλο την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια σε απόδοση 2.15 στην StanJames. Οι φιλοξενούμενοι είναι χωρίς «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα (3 ισοπαλίες και 2 ήττες), ενώ οι γηπεδούχοι στηρίζονται στο «καυτό» «Ρομαρέδα». Στη Β’ Ιταλίας η Γιούβε Στάμπια υποδέχεται τη Λατσιάνο και άπαντες στο σύλλογο κάνουν λόγο για νέα αρχή στο σημερινό παιχνίδι μετά την άδικη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής (το γκολ προήλθε από ασίστ με το χέρι, ενώ ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ) με αντίπαλο τη Μοντένα. Τέλος, στηρίζουμε και τη Φράιμπουργκ στον «Άσσο» κόντρα στο Αμβούργο σε απόδοση 2.10. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν σταθερά καλές εμφανίσεις, σε αντίθεση με το Αμβούργο που προβληματίζει, κάτι που ανέφερε στις πρόσφατες δηλώσεις του και το μεγάλο της αστέρι, Φαν Ντε Φάαρτ.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τέσσερα παιχνίδια σε σύστημα 2-3-4 (11 στήλες x 7€) και συνολικό ποντάρισμα 77€. Αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

Κάρντιφ – Χαλ Σίτι 1 (2.20)

ΟΦΗ – Βέροια 1 (2.09)

Λέουβεν – Κορτράικ 1 DNB (1.95)

Λιρς – Γκέρμιναλ 1 (2.25)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Superleague και όλων των άλλων πρωταθλημάτων, ενημερωθείτε για τα Bonus Εγγραφής όλων των εταιρειών και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top