Χωρίς κατηγορία

Εκπλήξεις επιφυλάσσουν Ντέρμπι και Λέουβεν

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ο «στοιχηματικός» χειμώνας μπήκε για τα καλά και το κουπόνι μας μεγάλωσε καθώς σήμερα προστέθηκαν τα πρωταθλήματα της Superleague, της Serie A και της Bundesliga. Πολλοί αγώνες λοιπόν και φυσικά αρκετές και οι ευκαιρίες για κέρδη. Οι επιτυχίες των προηγούμενων ημερών ελπίζουμε να συνεχιστούν και αυτό το Σαββατοκύριακο. Εμείς έχουμε επιλέξει για εσάς αρκετά παιχνίδια για όλα τα γούστα.

 

Αρχίζουμε από την κατηγορία «Μονά» όπου βρίσκουμε τέσσερις αγώνες με το ίδιο ποντάρισμα (40 ευρώ) και αποδόσεις όλες γύρω στο 2.00. Ο «Άσσος» της Σαουθάμπτον με αντίπαλο της Γουίγκαν πληρώνει στην William Hill 2.20 και εμείς θα εμπιστευτούμε τους «Άγιους» και θα τους ποντάρουμε. Απο το Νησί έρχεται ακόμα ένα «Μονό». Πρόκειται για τον αγώνα της Β’ Σκωτίας, μεταξύ Μπρέχιν και Ιστ Φάιφ. Το προτεινόμενο σημείο είναι το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα) που προσφέρεται στο 1.90 στην StanJames. Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας βρίσκουμε εξαιρετική ευκαιρία τον «Άσσο» της Γκρασχόπερς με αντίπαλο την Τουν που πληρώνει 1.96 στην 12Bet. Τέλος για το βράδυ έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Φλουμινένσε μέσα στην έδρα της Βάσκο που πληρώνει 2.00στην Expekt.

 

Για τους λάτρεις των εκπλήξεων σήμερα έχουμε ξεχωρίσει εννέα παιχνίδια. Η πρόταση της ημέρας έρχεται από την Τσάμπιονσιπ και είναι το Χ2 της Ντέρμπι μέσα στους Γουλβς. Πάμε λοιπόν με 50 ευρώ ποντάρισμα σε απόδοση 2.05 που βρίσκουμε στην Expekt. Με το ίδιο ποντάρισμα παίζουμε και το 1Χ της Λέουβεν με αντίπαλο την Άντερλεχτ, σημείο που προσφέρεται στο 2.16 στην 12Bet. Me 40 ευρώ ποντάρισμα βρίσκουμε τρία σημεία. Αρχικά το Χ2 της Μπέρι με αντίπαλο την Κόβεντρι, που προσφέρεται 2.14 στην Pinnacle και εν συνεχεία το Χ2 της Λαντσιάνο κόντρα στην Πάντοβα (2.25 12Bet) και το Χ2 της Βαγιεκάνο μέσα στην Μπέτι που παίζεται 2.31 στην Pinnacle.

 

Δείτε εδώ όλες τις σημερινές «Μπόμπες»

 

Στο «Σύστημα» οι επιτυχίες των προηγούμενων ημερών έχουν φέρει νέο αέρα στη στήλη που με αυτοπεποίθηση και… φόρα ψάχνει να πιάσει ακόμα ένα «λαβράκι» που θα εκτοξεύσει το ταμείο. Σήμερα έχουμε σύστημα 3-6 (21 στήλες x 4 ευρώ) με συνολικό ποντάρισμα 84 ευρώ.

 

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες σε αποδόσεις της Bet365:

 

Άστον Βίλα – Έβερτον Χ (3.30)

Καρλάιλ – Πόρτσμουθ 2 DNB (2.35)

Μπαρνέτ – Γιορκ 1 DNB (2.00)

Φιορεντίνα – Ουντινέζε Χ (3.20)

Άιντραχτ – Λεβερκούζεν 1 DNB (2.08)

Ρεν – Μπαστιά 1 (1.83)

 

Στην κατηγορία «Τένις» το ταμείο έχει… εκτιναχθεί και σε αυτό βέβαια συνέβαλε η νέα χθεσινή επιτυχία σε απόδοση 2.32. Συγκεκριμένα ο Ισνέρ απέκλεισε τον Τσόνγκα από το ATP Wiston – Salem και το προγνωστικό του tipster μας πέρασε.

 

Δείτε εδώ το σημερινό μας προγνωστικό και διαβάστε την ανάλυση

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top