Εκπλήξεις με υποσχέσεις, μονά με κάλυψη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα ποδοσφαίρου παραδοσιακά η Κυριακή με το στοίχημα να αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια του φίλαθλου κόσμου.

Με 4 προτάσεις στην κατηγορία «Μονά» και 6 σημεία στην κατηγορία «Μπόμπες» θα πάμε σήμερα. Αρχίζοντας απο τα «Μονά» ξεχωρίζουμε τον «Άσσο» της Θέλτα με αντίπαλο τη Μαγιόρκα που πληρώνει 1.90. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη απο βαθμούς για να παραμείνουν στο παιχνίδι της παραμονής και θα τα δώσουν όλα κόντρα σε μία ομάδα που μετρά έξι συνεχόμενες ήττες. Συνεχίζουμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Ομόνοιας κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού σε απόδοση 2.06 στην BetVictor. Ήρθε η ώρα οι φιλοξενούμενοι να κάνουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους και να φορτσάρουν για να καλύψουν τη μεγάλη διαφορά απο την κορυφή κόντρα στον Απόλλωνα που βρίσκεται ψηλά και προέρχεται από συνεχείς νίκες, έχοντας περιθώριο για απώλεια βαθμών. Δείτε εδώ τα τέσσερα σημεία στην κατηγορία Μονά.

Πάμε στις «Μπόμπες» όπου ξεχωρίζουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Ακισάσπορ με αντίπαλο την Κισάμπασα σε απόδοση 2.50 στην Expekt. Επιτακτική η ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρότι βρίσκονται ένα βαθμό μακριά απο την τετράδα δεν πείθουν ιδιαίτερα εκτός έδρας με τις εμφανίσεις τους. Στην Premier League επιλέξαμε το Χ2 της Σάντερλαντ με αντίπαλο τη Φούλαμ σε απόδοση 2.20 στην BetVictor. Η Σάντερλαντ έχει ηττηθεί μόλις στις 2 από τις 10 τελευταίες επισκέψεις της στο «Κρέιβεν Κότατζ», σε επίπεδο πρωταθλήματος και σήμερα είναι ικανή να συνεχίσει την παράδοσή της. Στην Ισπανία έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Drawn No Bet της Βαγιαδολίδ με αντίπαλο τη Χετάφε σε απόδοση 2.65 στην Bwin. Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αγνοώντας την ήττα στην τελευταία τετράδα αγώνων της (ο ένας για το Κύπελλο), με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που «τρέχουν» ένα αρνητικό σερί που τους έχει φέρει στην 14η θέση με 13 βαθμούς σε 11 ματς. Δείτε εδώ αναλυτικά τα έξι σημεία στις  «Μπόμπες».

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Ισπανίας και όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top