Εκπλήξεις στην αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου

Χωρίς Καρνέζη, Τζιόλη, Τζαβέλλα και Χριστοδουλόπουλο, με πρωτάρηδες Βλαχοδήμο, Κούτρη, Μασούρα και την επιστροφή των Σιόβα, Σάμαρη οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδας.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Ορέστης Καρνέζης, Αλέξανδρος Τζιόλης και Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς κι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μαζί με τους τραυματίες Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τάσο Δώνη. Σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις δε, απουσιάζει κι ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Στον αντίποδα κλήθηκε για πρώτη φορά -όπως αναμενόταν- ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Μπενφίκα, αλλά και ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου, με τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο τελευταίος παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Τσιμίκα, ο οποίος κλήθηκε στην Ελπίδων για τα μπαράζ με την Αυστρία ενόψει του επόμενου Euro.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα (12/12) και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30. Αναλυτικά οι κλήσεις: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

To Top