Εκπλήξεις στο Νησί

Πρώτη μέρα του νέου χρόνου σήμερα και οι αγγλικές ομάδες βρίσκονται στο γήπεδο για την πρώτη αγωνιστική του 2013 και 21η συνολικά. Στο Νησί η δράση δε σταματά ποτέ και έτσι μετά τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων που είχαμε κανονικά αγώνες, όλες οι κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου θα κάνουν πρωτοχρονιά στο… γήπεδο. Απο το σημερινό πρόγραμμα αγώνων έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις εκπλήξεις.

Αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Στόκπορτ με αντίπαλο τη Χάιντ σε απόδοση 1.93. Οι φιλοξενούμενοι που την Boxing Day έχασαν απο τη Χάιντ στην έδρα τους είναι σήμερα αποφασισμένοι να πάρουν τη ρεβανς και να ανασάνουν βαθμολογικά, μια και βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία της Κόνφερανς.

Στην Premier League έχουμε επιλέξει το Χ2 της Άστον Βίλα μέσα στη Σουόνσι σε απόδοση 2.46. Η Βίλα προέρχεται απο τραγικές εμφανίσεις και βαριά σκορ, όμως σήμερα θέλει να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί και να πετύχει τη νίκη «ηλεκτροσοκ» που θα την ξυπνήσει. Έκπληξη προβλέπουμε και στον αγώνα της Σαουθάμπτον με τη μεγάλη θριαμβεύτρια της 20ης αγωνιστικής, Άρσεναλ (σκόραρε 7 γκολ κόντρα την Άρσεναλ). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα «γεμάτο» παιχνίδι στο «Μπριτάνια», όπου δικαιούνταν μέχρι και τη νίκη. Σήμερα θα επιδιώξουν να πάρουν κάτι καλό και να απομακρυνθούν περισσότερο απο τη ζώνη του υποβιβασμου. Τέλος για την Τσάμπιονσιπ πάμε με το Χ2 της Μπρίστολ Σίτι με αντίπαλο τη Μίλγουολ.

Δράση έχουμε σήμερα και στο Τένις, με τον tipster μας να επιλέγει δύο σημεία, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και καλές γιορτές.

To Top