Εκπληκτικός Ιμπραχίμοβιτς: “Τζένοα, έρχομαι να πάρουμε το πρωτάθλημα”

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αιφνιδίασε άπαντες ανήμερα των 38ων γενεθλίων του, ποστάροντας ένα video στο οποίο ανακοινώνει τη μετακίνησή του στην Τζένοα για να κατακτήσει τη Serie A!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η Τζένοα βρίσκεται στη 18η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές του φετινού Καμπιονάτο, όμως αυτή τη στιγμή που γράφουμε τις συγκεκριμένες αράδες δεν υπάρχει φίλος των γκριφόνι που να σκέφτεται αυτή την κατάσταση.

Για αυτό φρόντισε ο… Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς! Ανήμερα των 38ων γενεθλίων του (3/10/81), ο Σουηδός σούπερ σταρ πόσταρε στο προφίλ ενός φίλου του, οπαδού της Τζένοα, ένα video, στο οποίο του λέει στα ιταλικά:

“Γεια σου Ρίκι, είσαι έτοιμος; Έρχομαι να παίξω στην Τζένοα για να πάρουμε επιτέλους το πρωτάθλημα!”! Η λογική λέει πως το συγκεκριμένο σενάριο έχει ελάχιστες ελπίδες να υλοποιηθεί, όταν όμως ακούν με τα αυτιά τους τον Ιμπραχίμοβιτς να δίνει τέτοια υπόσχεση, ποιός έχει τη διάθεση να διακόψει τα όνειρα των φίλων των ροσομπλού;

Όταν μάλιστα έχουμε να κάνουμε με τον απρόβλεπτο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η ρήση “ποτέ μην λες ποτέ” θα πρέπει να βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού…

To Top