Εκτέθηκαν πάλι στην… «Αθηναϊκή Κυριακή»

Και να θέλεις να… αγιάσεις δεν μπορείς με την κρατική… «Αθηναϊκή Κυριακή», κατά κόσμον πάλαι ποτέ «Αθλητική Κυριακή». Για μια ακόμη φορά, παρουσιάζοντας τα στιγμιότυπα από το Άρης-ΠΑΣ Γιάννενα, πιστέψαμε ότι είτε ήμασταν σε άλλο γήπεδο, είτε ζούμε σε άλλη χώρα.

Παρουσία στο αθηναϊκό στούντιο του… Ευρωπαίου Κύρου Βασσάρα, ο οποίος σε όλες τις δύσκολες φάσεις έβγαλε την ουρά του απ’ έξω στο στιλ: «δεν ξέρω, δεν απαντώ, δεν είδα» ακούσαμε πολλά και διάφορα.

Από το «καλά έκανε ο Πρόμπιερζ και ήθελε να… τελειώσει τον Καστίγιο», μέχρι το ότι «ήταν πέναλτι η απόκρουση του Παπαστεριανού στο δεύτερο ημίχρονο» (απέκρουσε με το πόδι και όχι με το χέρι, όπως είδαν όλοι…), ενώ δεν ακούσαμε από το αθηναϊκό πάνελ, ανάλογο σχολιασμό για το πέναλτι-μαρς στην ανατροπή του Μίσελ από τον Σκούφαλη στο πρώτο ημίχρονο μέσα στην περιοχή. Για την ανατροπή του Καστίγιο ένα λεπτό νωρίτερα, ούτε εικόνα, ούτε φωνή, ούτε σχόλιο.

Για την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Πατσατζόγλου «γιατί έπεσε ο Σολτάνι» (λες και έπεσε μόνος του…) ακούσαμε το «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και για τη σφαλιάρα του Σκούφαλη στον Γιαννιώτα, θυμήθηκαν τα… άπαντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για να μας πουν- τι άραγε;- ότι μπορεί και να… έπαιζε ή να έκανε πλάκα ο παίκτης του ΠΑΣ. Τέτοιες πλάκες, όμως, αν γίνονταν από παίκτη του Άρη τότε η απόφαση και τα σχόλια θα ήταν τελείως διαφορετικά.

Εκτέθηκε για μια ακόμη φορά η κρατική τηλεόραση στα μάτια των φιλάθλων, σε μια εποχή που όλοι μας «ματώνουμε» για να πληρώνουμε το κρατικό «προϊόν».

Και μια ακόμη “λεπτομέρεια”: την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ υπέστη… σφαγή από τον Ατρόμητο (ο Άρης μέσα σε τέσσερις μέρες δίνει καθοριστικά ματς σε ποδόσφαιρο και κύπελλο), αλλά και εκεί “χρυσώθηκε” το χάπι για τον “οικονομικά εύρωστη ομάδα του Περιστερίου”, όπως ειπώθηκε κατά κόρον.

 

 

 


To Top