Εκτέθηκε ο Βασιλάκης στον ΣΚΑΪ

Με “δύο μέτρα και δύο σταθμά” αντιμετωπίστηκε ο Άρης στην αθλητική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, “ΣΚΑΪGOAL”. Διαβάστε πώς κριτικάρισε τις επίμαχες φάσεις και τι «ξέχασε» να πει ο Περικλής Βασιλάκης.

Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την ανάλυση στις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα στη Νέα Σμύρνη από τον πρώην διαιτητή Περικλή Βασιλάκη, ο οποίος δείχνει μια… αλλεργία στον Άρη, είναι η αλήθεια. Στην προκειμένη περίπτωση… «ξέχασε» να δείξει τις περιπτώσεις που ο Μπερνάρντ Κουμορτζί… χαρίστηκε από τον Τριτσώνη – τουλάχιστον τρεις φορές – και δεν είδε την κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι κυανέρυθροι να παίρνουν το δικαίωμα και να παίζουν αντιαθλητικά.

Αντιθέτως, ο πρώην διαιτητής είδε… κόκκινη του Τόχα (!) -σε διεκδίκηση κεφαλιάς με τον Σάμαρη, πέναλτι σε ένα τζαρτζάρισμα του Σανκαρέ στον Σκέμπρι στην περιοχή και κόκκινη του Φατί σε τάκλινγκ που έκανε στον Ριέρα. «Σφαγή» του Πανιωνίου, δηλαδή… Ούτε ο… Χριστόφορος Κολόμβος δεν έκανε τόσο σημαντικές… ανακαλύψεις!

Προφανώς δεν ήταν τυχαία η… ευαισθησία, στα όρια της μεροληψίας, του συγκεκριμένου διαιτητή, όμως στο συγκεκριμένο κανάλι, για άλλη μία φορά δεν φέρθηκαν όπως αρμόζει στον Άρη και στο δίκαιο…

To Top