ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εκτέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας! Ωμή ομολογία: “Ναι, έχουμε μέγα χορηγό το αφεντικό της Λαμίας…”

Εκτέθηκε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, προσπαθώντας να μας πείσει ότι ζούμε σε παράλληλο σύμπαν!

Η ωμή ομολογία του Χαράλαμπου Κατσανάκη στο “Μετρόπολις” δεν αφήνει περιθώρια: “Ναι, έχουμε μέγα χορηγό στην Ένωση την εταιρία του Πανουργιά Παπαϊωάννου (σ.σ. αφεντικό της Λαμίας…)”, ενώ την ίδια ώρα προσπαθούσε να μας πείσει ότι ο παρατηρητής από την ΕΠΣ Φωκίδας Φλωράκης, καλώς είδε πέναλτι στην φάση της δήθεν ανατροπής που καθόρισε το τελικό σκορ στη συνάντηση με την Καλλιθέα.

Επίσης, υποστήριξε ότι ο Φλωράκης είναι κάτοικος… Πάτρας, αλλά η ουσία δεν ήταν αυτή, μια και είναι εν ενεργεία στέλεχος της ΕΠΣ.

Προφανώς έχει το… χάρισμα να βλέπει σε κάποιο άλλο παράλληλο κόσμο πράγματα που δεν υπάρχουν. Όπως το πέναλτι “μαϊμού”.

Φυσικά, απέφυγε να μιλήσει για την ταμπακιέρα και το επίμαχο τεράστιας ηθικής σημασίας ζήτημα: ο παρατηρητής του να βγάζει λάδι τον διαιτητή για ένα τόσο κραυγαλέο λάθος (;), το οποίο ευνόησε επί της ουσίας τον… χορηγό της Ένωσης του! 

Θυμηθείτε την αποκάλυψη για την χορηγία Παπαϊωάννου ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, αλλά και την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Διαβάστε τι είπε αναλυτικά:

Για το αν είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας: «Ο κ. Παπαϊωάννου είναι από τη Φωκίδα. Οι επιχειρήσεις του είναι εδώ και το μέρος που κατάγεται βρίσκεται στα 10 χιλιόμετρα από την Άμφισσα. Είναι μέγας χορηγός εδώ και χρόνια. Από το 2012 που είμαι πρόεδρος μας βοηθάει».

Για το αν η χορηγία έχει δημιουργήσει σχέση εξάρτησης: «Με τα δύο χέρια στην καρδιά λέω όχι. Και ειδικά για τον συγκεκριμένο παρατηρητή. Ο Κώστας Φλωράκης δεν είναι από τη Φωκίδα, υπηρέτησε στη Φωκίδα και ήταν στον σύνδεσμο διαιτητών Φωκίδας. Μένει στην Πάτρα. Τι συμφέρον έχει να γράψει ψέμματα στην έκθεση, όπως λένε κάποιοι; Είμαστε συνεργάσιμοι με τον τοπικό σύνδεσμο, αλλά κανείς δεν επηρεάζει τον άλλο. Δεν τους λέμε τίποτα και δεν θέλουμε να τους λέμε τίποτα. Δεν είμαστε εμείς από τις ενώσεις που κανονίζουμε πρωταθλήματα».

Για τη φάση του πέναλτι της Λαμίας στο παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Έκανε λάθος δηλαδή ο κ. Φλωράκης; Δεν τον ανέτρεψε ο ποδοσφαιριστής; Εγώ βλέπω ότι τον ανέτρεψε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον βολεύουν. Δεν θα πληρώσει η ΕΠΣ Φωκίδας, επειδή κάποιοι θέλουν να φορτώσουν τις ευθύνες τους αλλού. Αλλά και να πούμε ότι δεν ήταν πέναλτι, τι θα γίνει; Θα γυρίσει το πέναλτι πίσω; Είμαστε η πιο ηθική ένωση και το λέω με καμάρι»

To Top