ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίει με Άρη ο Τσουβαλτσίδης, αμφίβολος ο Μεγαλοοικονόμου στον Αχαρναϊκό

Τζέφερσον και Τσουβαλτσίδης συμπλήρωσαν κάρτες στο παιχνίδι του Αχαρναϊκού με την Λαμία, με αποτέλεσμα να τιμωρούνται αυτόματα με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών.

Όπως αποφάσισε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αμφότεροι θα εκτίσουν την μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας τους, στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Stoixima.gr Football League με τον Πανθρακικό, ενώ ο Τσουβαλτσίδης θα λείψει από το επερχόμενο ματς με τον Άρη και ο Τζέφερσον από την αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής με την Σπάρτη.

Από εκεί και πέρα, χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της επίσκεψης της Κυριακής (07/05, 17:00) στην Θεσσαλονίκη, για το ματς με τον Άρη. Την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει και ο Μεγαλοοικονόμου, καθώς  ο αμυντικός του Αχαρναϊκού ακολουθεί φυσικοθεραπείες, μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με την Λαμία, με τον Γιώργο Μαραντά να αποφασίζει να μην ρισκάρει τυχόν υποτροπή, ειδικά από την στιγμή που την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το «ρεπό» με τον Πανθρακικό.

To Top