Εκτίμηση… δικαίωσης Μπόγρη από το ΑΣΕΑΔ

Ο εκπρόσωπος του Γιώργου Μπόγρη, Νίκος Σπανός δεν έχει ενημερωθεί ακόμα, αν θα συνεδριάσει αύριο το ΑΣΕΑΔ για να λάβει αποφάσεις για τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Μέσα σε αυτές είναι και του Μπόγρη. Η εκτίμηση του Σπανού είναι πως ο πελάτης του θα δικαιωθεί και θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του σίγουρα από τις 20/11 και μετά!

Μιλώντας στο PRESSARIS ο Νίκος Σπανός τόνισε πως “περιμένουμε να μάθουμε καταρχήν αν θα συνεδριάσει το ΑΣΕΑΔ αύριο. Προς το παρόν δεν έχουμε ενημέρωση. Αν δεν συνεδριάσουν αυτή τη Πέμπτη, θα το κάνουν την επόμενη. Είμαστε αισιόδοξοι… Αν γίνει αύριο η συνεδρίαση, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και την υπόθεση του Γιώργου (Μπόγρη), ώστε να βγει άμεσα η απόφαση”.

Ο Μπόγρης προπονείται κανονικά με την ομάδα του Άρη, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του και οι προπονητές και οι διοικούντες, το ίδιο και ο παίκτης, που περιμένει να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τη Νίμπουρκ. “Θα παίξει στον Άρη, αν ο Άρης αυτό θέλει. Και φυσικά αν δικαιωθει από το ΑΣΕΑΔ, θα παίξει και στο πρωτάθλημα με τον Άρη”, είπε ο Σπανός.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν, κυρίως μέσα από κύκλους της ελληνικής ομοσπονδίας, αναφέρουν πως ο Μπόγρης θα δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ και έτσι θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αν το ΑΣΕΑΔ εκδικάσει αύριο την υπόθεση, μην αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τον Μπόγρη στην 12αδα για το ματς με τον ΚΑΟΔ.

To Top