Εκτεθειμένος ο Κλάτενμπεργκ με τον Λευκορώσο και το… βόλεϊ!

Η διαιτησία του Λευκορώσου Αλεξέι Κουλμπάκοφ στο Άρης – ΑΕΚ και του Δημήτρη Καραντώνη στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ εξέθεσαν τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο μεν πρώτος δίνει με τις αποφάσεις του τα πέναλτι υπέρ της αθηναϊκής χθες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ειδικά στο πρώτο που ο Λόπες πέφτει πάνω στον Ρόουζ ξεγελώντας τον Λευκορώσο ρέφερι. Ένα πέναλτι που δεν υπάρχει.

Τα περισσότερα λάθη όμως έγιναν στην αναμέτρηση της Τρίπολης, όπου ο Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας με τον Μανούχο από την Αργολίδα που ήταν στο VAR δεν είδαν το… βόλεϊ που έπαιξε ο Κρέσπο στη φάση που η μπάλα χτυπάει πάνω στο χέρι του μετά από προσπάθεια του Τιλίκα.

Δεν γίνεται ο Καραντώνης να μη βλέπει το χέρι του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ που γίνεται μπροστά του ή να μην το βλέπει ο VAR. Δεν γίνεται να μη βλέπει το πέναλτι του Κρέσπο που σπρώχνει με τα δυο χέρια τον Ριέρα, λες και δεν θέλει να βλέπει μπροστά του τον αντίπαλο επειδή δεν μπορεί να τον μαρκάρει.

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ είναι εκτεθειμένος και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει για τις δύο αυτές διαιτησίες στην τηλεκριτική του που κάνει μετά από κάθε αγωνιστική της Super League.

Φαίνεται ότι ο Κλάτενμπεργκ δίνει αγώνα για να ορίζει Έλληνες διαιτητές που δεν θέλει καμία ομάδα, με εξαίρεση τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

To Top