Εκτενές αφιέρωμα του Reuters στον Τσιτσιπά

Εκτενές αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά με αφορμή την συμμετοχή του στο Roland Garros ετοίμασε το Reuters.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο και ο Άλεξ Κορέτα έγραψαν ότι ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Ζβέρεφ θα διαδεχτούν τους τρεις “σωματοφύλακες”, τον Ναδάλ, τον Φέντερερ και τον Τζόκοβιτς και πως είναι δύσκολο να τον κερδίσει κάποιος!

«Με το πανίσχυρο one-handed backhand του, την εντυπωσιακή ποικιλία στο παιχνίδι του και την αποφασιστικότητά του, ο 20χρονος είναι η νέα πνοή στο τένις τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Αθηναίος γρήγορα έχει καθιερωθεί, μαζί με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ως ένας από αντικαταστάτες των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς στην κορυφή του αθλήματος.

Με την παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open φέτος, ο Τσιτσιπάς έχει ήδη πετύχει περισσότερα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που δεν έχει προχωρήσει ποτέ μετά τα προημιτελικά σε Grand Slam τουρνουά», γράφει αρχικά και συνεχίζει την αναφορά του στις δυσκολίες που έχει κάποιος για να τον κερδίσει:

«Όποιος θέλει να τον κερδίσει θα πρέπει να παλέψει σκληρά γιατί είναι πολύ δυνατός σωματικά και ξέρει πως να παίζει στο χώμα, έχει μεγάλη ποικιλία. Ίσως φέτος είναι λίγο νωρίς να πούμε ότι θα κερδίσει το τουρνουά, όμως έναν ημιτελικό μπορεί να πάει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση όμως είναι η πρώτη φορά που πάει σε ένα Grand Slam, με τον κόσμο να πιστεύει ότι μπορεί να πάει μακριά. Ας δούμε πως θα το διαχειριστεί αυτό».

To Top