Εκτός έδρας αποστολές για Άρη και Παναθηναϊκό σε Καρδίτσα και Λαύριο

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείεται από το Λαύριο 17:15, ΕΡΤ3) και τον Άρη από την Καρδίτσα (20:15, ΕΡΤ-3).

Οι «πράσινους» βάζουν… παρένθεση στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και θέλουν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το αήττητο σερί τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα ο Εργκίν Αταμάν θα δει και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, μετά από σχεδόν τρις μήνες απουσίας, να επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Αντίθετα, εκτός για τους «πράσινους» θα είναι φυσικά ο Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος χειρουργήθηκε στον μηνίσκο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Απουσίες όμως θα έχει και η ομάδα του Λαυρίου, καθώς η ομάδα του Λαυρίου, με τον Κώστα Μέξαν να μη μπρεί να υπολογίζει στον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, ενώ νοκ άουτ εξαιτίας ίωσης θα είναι ο Νόα Χόρχλερ

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής ο Άρης φιλοξενείται από την Καρδίτσα με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την… έκπληξη και τους «κιτρινόμαυρους» να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους.

To Top