ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Εκτός έδρας αποστολή με στόχο την επιστροφή στις νίκες (19:00)!

Πρώτη εκτός έδρας αποστολή για τις Γυναίκες του Άρη που αντιμετωπίζουν σήμερα στις 19.00 τη Θέτιδα με στόχο το διπλό και την επιστροφή στις νίκες. Την ίδια μέρα αγωνίζονται και οι Κορασίδες του Άρη εντός τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ η ανδρική ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα της με στόχο το 3Χ3.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης:

Την εντός έδρας ήττα από το Μαρκόπουλο θα προσπαθήσει να «ρεφάρει» η ομάδα Γυναικών Βόλεϊ του ΑΡΗ, το Σάββατο (2/11) στον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Σ.Π. Θέτις, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.

Η ομάδα Ανδρών Βόλεϊ του συλλόγου παραμένει αήττητη σε δύο αναμετρήσεις και θέλει να… τριτώσει το καλό, την Κυριακή (3/11) φιλοξενώντας τον Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη, στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Η εφηβική ομάδα Βόλεϊ του ΑΡΗ ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (4/11) εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, όμως η αναμέτρηση μετατέθηκε για την Παρασκευή 8/11, στις 20:30, στο κλειστό της Πυλαίας.

Οι Παίδες του ΑΡΗ δε θα αγωνιστούν το Σάββατο 2/11 κόντρα στον Μακεδονικό, αφού ο αντίπαλος έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν τη νίκη άνευ αγώνα.

Η ομάδα Νεανίδων του ΑΡΗ θα υποδεχτεί την Τρίτη 5/11 τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, ενώ οι Κορασίδες φιλοξενούν το Σάββατο 2/11 τον Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος, επίσης για την 4η αγωνιστική.

Αναλυτικά η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων βόλεϊ του Α.Σ. ΑΡΗΣ:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

3η αγωνιστική

Σάββατο 2/11, 19:00

Α.Σ.Π. Θέτις – ΑΡΗΣ

Διαιτητές: Μουλά – Αντωνόπουλος

ΑΝΔΡΕΣ

3η αγωνιστική

Κυριακή 3/11, 17:30

ΑΡΗΣ – Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης

Διαιτητές: Σταυριανίδης – Κουκουμάκος Νικ.

ΠΑΙΔΕΣ

4η αγωνιστική

Σάββατο 2/11

Α.Σ. Μακεδονικός – ΑΡΗΣ (Άνευ αγώνα)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

4η αγωνιστική

Σάββατο 2/11, 15:00

ΑΡΗΣ – Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος

To Top