Εκτός έδρας «τρίποντα» για ΠΑΟ, Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε μέσα στην Ξάνθη (0-1) και την υποσκέλισε στη μάχη για την 5η θέση, ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός πέρασε με 0-2 από το Παγκρήτιο και ξέφυγε προσωρινά στο «+5», στα δύο παιχνίδια που άνοιξαν την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της (και δεύτερη εντός έδρας), που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Μαρίνο Ουζουνίδη και περιορίζει τις ελπίδες της για είσοδο στα πλέι οφ.

Ένα γκολ του Περόνε στο 66′ ήταν αρκετό για να δώσει το «τρίποντο» στον Αστέρα Τρίπολης, που πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από τον 5ο της κατάταξης, ΟΦΗ, ο οποίος πάντως έχει ένα ματς λιγότερο.

Το φινάλε στη θρακική πόλη ήταν επεισοδιακό και σημαδεύτηκε από τρεις αποβολές: Ο Μαρκόφσκι είδε απευθείας κόκκινη για τους γηπεδούχους (70′), ενώ οι Τσαμπούρης (72′) και Ράγιος (93′) αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη για τους φιλοξενούμενους.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε εκτός έδρας τον Εργοτέλη με 0-2, χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσαν μέσα σε ένα πεντάλεπτο οι Σιμάο (55′) και Μαυρίας (59′). Έτσι, οι «πράσινοι» διεύρυναν στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος αύριο υποδέχεται τον Πανιώνιο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top