Εκτός αποστολής Τάτος, Αγκάνθο, Ηρακλής για το φιλικό με τη Λιούμπιμετς, συνολικά 12 απουσίες

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στο αυριανό (15.00) με την Λιούμπιμετς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πιο “ηχηρές” αυτές των Ανδρέα Τάτου, Νταβίντ Αγκάνθο, Ρούμπεν Πουλίδο, Ανδρέα Ηρακλή και Σωκράτη Διούδη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την βουλγάρικη FC Lyubimets 2007 (17/11, 15:00), που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία (A PFG), στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Τζον Ιμπέχ, Νίκος Τσουμάνης και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι διεθνείς Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος, καθώς και ο Ρούμπεν Πουλίδο, που βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία.

Από εκεί και μετά, για προληπτικούς λόγους, έμειναν εκτός αποστολής οι Ανδρέας Τάτος (ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης), Νταβίντ Αγκάνθο, Γιώργος Μαργαρίτης, Ανδρέας Ηρακλής και Κώστας Κοτσαρίδης.
Να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίοι ανέβασαν σήμερα ρυθμό και συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

To Top