Εκτός βάθρου ο Τζόκοβιτς με… ξέσπασμα, xάλκινο ο Καρένιο! (video)

Με άδεια χέρια φεύγει από το Τόκιο ο Νόβακ Τζόκοβιτς (τουλάχιστον στο μονό), καθώς ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα!

Εκπληκτικός ο 30χρονος Ισπανός, Νο.11 στον κόσμο, λύγισε τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο με 6-4, 6-7(6), 6-3 και βάζει το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος!

Ο 34χρονος Σέρβος, από την άλλη, κυνηγούσε το χρυσό για να γράψει μετά ιστορία στη Νέα Υόρκη με το Golden Slam, αλλά δεν κατάφερε να ανεβεί ούτε καν στο βάθρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία και ακόμα και αυτοί οι υπεραθλητές δεν είναι ρομπότ… Μπορεί να νιώσουν άγχος όταν βρίσκονται μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κατόρθωμα…

Ο Νόλε, πάντως, δεν θα έχει καθόλου καλές αναμνήσεις από τον Καρένιο, αφού όταν έπαιξε πέρυσι εναντίον του στη Νέα Υόρκη χτύπησε άθελά του την επόπτρια, αποβλήθηκε και έχασε την τρομερή ευκαιρία να βάλει άλλο ένα σλαμ στη συλλογή του!

Ακόμα και αν απέτυχε να κάνει ό,τι έκανε μόνο η Στέφι Γκραφ το 1988 (χρυσό μετάλλιο+4/4 σλαμς), ο Νόλε θα πάει στη Νέα Υόρκη για το Calendar Grand Slam και αν καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο θα μιλάμε για ένα απίστευτο επίτευγμα.

Θα έχει, πάντως, σε λίγη ώρα την ευκαιρία να μετριάσει την πίκρα του στο Τόκιο, καθώς παίζει στον μικρό τελικό του μεικτού διπλού (με τη Νίνα Στογιάνοβιτς) κόντρα στους Αυστραλούς Πιρς/Μπάρτι.

To Top