Εκτός για έξι μήνες ο Ολιβέιρα

Σαν… βόμβα έσκασε στον ΠΑΟΚ το διάστημα απουσίας του Νέλσον Ολιβέιρα από την ενεργό δράση. Τα νέα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο 30χρονος επιθετικός καλείται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για έξι μήνες.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Όπως σημειώνουν στον ΠΑΟΚ: «Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες…»

To Top