ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εκτός για προληπτικούς λόγους ο Ρόβας

Ο Βασίλης Ρόβας δεν συμμετείχε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση ια προληπτικούς λόγους, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Κόκε, Γεωργιάδης, Παυλίδης.

Στο μεταξύ, απών από την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα θα είναι και ο τιμωρημένος Καζναφέρης.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα (24/01, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Βασίλης Ρόβας είναι το καινούργιο όνομα που προστέθηκε σήμερα στο ιατρικό δελτίο της ομάδας μας. Ο 32χρονος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα (έκανε θεραπεία).

Από εκεί και μετά, οι Σέρχιο Κόκε, Νίκος Γεωργιάδης και Μπάμπης Παυλίδης ακολούθησαν το δικό τους ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κώστα Καζναφέρη. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης συμπλήρωσε τις επτά (θα απουσιάσει και από το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής).

Για αύριο, Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ πριν από την διεξαγωγή της θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day».

To Top