ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εκτός Εθνικής Βοσνίας ο Μιλόσεβιτς για να γίνει 100% καλά από τον αχίλλειο

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ζήτησε και πήρε άδεια να μην ενισχύσει την Εθνική Βοσνίας στους αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022 προκειμένου να γίνει 100% καλά από το πρόβλημα που έχει στον αχίλλειο.

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά: “Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς συνομίλησε τηλεφωνικά με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Βοσνίας, βέντραν Μπόσνιτς, αλλά και τους παράγοντες της Ομοσπονδίας και αποφασίστηκε να μην ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο «παράθυρο» της Ρίγα (20-22/02), που είναι το τελευταίο, ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2022.

Ο φόργουορντ του Άρη ενημέρωσε τους συμπατριώτες του ότι αντιμετωπίζει εδώ και βδομάδες πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να έχει απουσιάσει από αγώνες των «κίτρινων», καθώς και από αρκετές προπονήσεις.

Από τη στιγμή που η Βοσνία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στο Ευρωμπάσκετ του 2022, συμφωνήθηκε από κοινού ότι δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθεί ο Μιλόσεβιτς, ο οποίος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας την προσεχή Κυριακή (14/02) από την άδεια που δόθηκε από τον Σάββα Καμπερίδη”.

To Top