ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εκτός Εθνικής ο Γκάνεα, δεν προλαβαίνει την πρεμιέρα, θα αργήσει η επιστροφή του Κάτσε

Άτυχος στάθηκε ο Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος έχασε τραυματίστηκε σε μια περίοδο, όπου ήταν σε σταθερή άνοδο. Παράλληλα, με την ευκαιρία βοηθήσει την κιτρινόμαυρη ομάδα, έχασε κι αυτήν να… γράψει νέες συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας.

Ο διεθνής αριστερός μπακ του Άρη έχει πρόβλημα στον προσαγωγό κι εδώ και κάποιες ημέρες ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Με βάση την σημερινή εικόνα δεν θα προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ την Κυριακή.

Από κει και πέρα, ήταν στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για τα τρία παιχνίδια που έρχονται, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή και για το λόγο αυτό είναι τελικά εκτός της 23άδας που ανακοινώθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Ρουμανίας.

Σε ότι αφορά τον Έργκυς Κάτσε, συνεχίζει κι αυτός την θεραπεία του, όμως όπως όλα δείχνουν θα αργήσει η επιστροφή του. Σίγουρα δεν θα είναι με τον Ολυμπιακό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην διακοπή του πρωταθλήματος.

To Top